KEA søger IT-supporter-elev

Har du lyst til at blive IT-supporter-elev i en uddannelsesverden, hvor der er fokus på at yde en god service? Er du under uddannelse og har brug en praktikplads, så er KEA måske stedet for dig!

 

Om jobbet

Hos KEA Service Desk håndterer vi forespørgsler fra KEAs ansatte og studerende. Der er ca. 600 ansatte og ca. 9.000 del- og fuldtidsstuderende.

 

Vi hjælper brugerne med blandt andet print, netværk, AV-udstyr, mail, virtuelt skrivebord til administrative brugere m.v.

Endvidere understøtter vi de øvrige enheder på KEA i de forskellige events, der afholdes heriblandt dimissioner, eksamensvagter, IT-introer m.v.

Vi sørger for at være bindeleddet og formidleren imellem den tekniske del og brugeren, og er med til at sikre at brugeren får den korrekte service til tiden.

Vi har en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver og forskellige lokationer, og brugernes adgange til os er mange. Vi kan kontaktes via telefon, mail, webformularer og ved personlig fremmøde. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde med forskellige opgaver og er glad for kontakt med andre mennesker.

 

Vi sætter en ære i, at hjælpe vores brugere og give den service, der efterspørges.

KEA Service Desk leverer service. Vi har en todelt rolle, da vi både er Service Desk men også IT-afdeling. Det vil med andre ord sige, at vi afklarer den tekniske del som IT-fagperson, og viderebringer budskabet som Service Desk-repræsentant, så løsningen formidles korrekt og letforståeligt.

 

Om dig

Vilkår

Vores Service Desk er primært baseret på vores adresse i Guldbergsgade på Nørrebro, men vi yder også service og support på vores øvrige seks adresser. Du vil som elev komme til at arbejde i vores Service Desk-team, der består af 13 faste medarbejdere, fire studentermedhjælpere og en daglig leder. Du vil referere til Service Desk Manager Morten Ulrichsen.

 

Din løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Metal. Stillingen forventes besat pr. 1. november 2017 eller snarest herefter.

 

Er du klar til nye udfordringer hos KEA?

Så send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer via nedenstående link.

Spørgsmål kan rettes til IT- og Digitaliseringschef Torben Samson via tosa@kea.dk og Service Desk Manager Morten Ulrichsen på moul@kea.dk

Vi indkalder løbende til samtaler og opslaget vil blive lukket, når vi har den rigtige kandidat, så skynd dig at søge stillingen!

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Om KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi-, professionsbachelorniveau samt deltidsuddannelser. KEA har 600 medarbejdere og ca. 9.000 studerende.