First slide image

Support

Et abonnement på INNOMATE HR inkluderer fri support for kundens systemansvarlige. ‘Systemansvarlig’ er den eller de personer, der er strategisk og/eller administrativ ansvarlig for implementering og drift af INNOMATE HR. Konsulentydelser og systemydelser falder ikke ind under begrebet ‘fri support’. Det samme gælder introduktion og oplæring af systemansvarlige i nye dele af systemet. For nye systemansvarlige anbefaler vi kundetilpassede introforløb.

Fri support omfatter såvel håndteringen af tekniske fejl som brugerteknisk hjælp til, hvad man kan have overset eller glemt, når systemet ikke gør, som man forventer. Support opnås ved, at du sender en email med dit spørgsmål til support@innomate.com. Har du brug for hjælp, er det en god idé først at undersøge, om du kan finde svar på vores Support Blog.

Til support, servicetjek og konsulentbistand anvender vi ofte online-møder med skærmdeling.

BrugerNyhedsbrev

Vi udsender løbende nyhedsbreve henvendt til vores kunders systemansvarlige. Herigennem holder vi Jer underrettet om nyheder, systemopdateringer, best practice og arrangementer. Er du systemansvarlig og modtager du ikke vores BrugerNyhedsbrev, så kontakt os på info@innomate.com.

Service-tjek

Efter implementeringsfasen tilbyder INNOMATE årlige servicetjek for at sikre, at vores kunder får mest mulig glæde af deres løsninger. Sammen gør vi status på brugen af systemet og på den mere langsigtede strategi for anvendelsen.
Servicetjekket gennemføres via et online-møde eller ved besøg hos kunden.

Vigtige links


Denne side omhandler:
Ingen emner.

2017 Innomate