Organisation og ansættelsesforhold

Styr på organisation og ansættelsesforhold


organisation

INNOMATE HR håndterer enhver organisering lige fra den traditionelle hierarkiske organisation til projektorganisering, skiftende teams, medarbejdere med flere ledere, tværgående sikkerhedsorganisation, tilhørsforhold til fagforeninger eller andre typer af referencer indbyrdes. INNOMATE HR sikrer således, at medarbejdere - hvor end de befinder sig i organisationen - har den systemmæssige adgang, der matcher deres unikke roller.

ansættelsesforhold

Når en ny medarbejder bliver ansat, sørger workfklows for indsamling og registrering af grundlæggende data og sikrer, at der indkaldes til prøvetidssamtale. Ansættelsesvilkår, udlån, aktieoptioner og andre forhold registres.

Når en medarbejder flytter til en ny afdeling, ændrer beskæftigelsesgrad, får en ny stilling internt eller lignende, håndteres ændringerne af workflows, og historikken gemmes automatisk.

Hvilke ændringer, der skal automatiseres, og hvilke der skal håndteres manuelt er op til virksomheden. Det afgørende er at sikre løbende opdatering med henblik på sikkerhed, overblik og valide data.Stillingsbeskrivelser

I INNOMATE HR kan der opbygges et bibliotek af standard-stillingsbeskrivelser, som kan knyttes til en medarbejder og herefter tilpasses. Sker der ændringer i standardbeskrivelsen, kan man vælge, at det også slår igennem i medarbejderens personlige stillingsbeskrivelser. Dermed sikres, at nye krav til jobbet - opgaver, ansvarsområder, kompetencer eller andet løbende ajourføres.


Kontakt os
Forretningsorienterede og effektive HR-processer

Oplev INNOMATE HR – book et møde eller en onlinepræsentation
Ring til os på +45­ 70 8343 eller skriv dit nummer ind til højre, så ringer vi dig op.

Indtast dit nummer herunder

2017 Innomate