basis

Løbende overblik over centrale hr-data - automatiseret indsamling og vedligehold


centrale hr-data

Med INNOMATE HR samles og systematiseres de grundlæggende HR-informationer ét sted. Dermed får virksomheden hurtigt overblik, valide data og fleksible søgemuligheder både centralt og decentralt.
INNOMATE HR gør det nemt at registrere og vedligeholde data og en lang række tidskrævende arbejdsgange kan automatiseres. Ved ansættelse af en ny medarbejder sikrer workflows indsamling og registrering af relevante data - uddannelser, CV, udlån, nærmeste pårørende, mærkedage, m.v. Andre workflows sørger for, at informationerne løbende bliver vedligeholdt. INNOMATE HR kan integrere med f.eks. lønsystem, så udvalgte data kun behøver at vedligeholdes ét sted.

Dokumenter samles i elektroniske personalemapper.

Medarbejdere og ledere kan bidrage med vedligehold af data, i det omfang man ønsker det, da adgang til at se og vedligeholde data, kan styres helt ned til feltniveau.

Overblik og analyse

Med systematiserede og valide data lige ved hånden, kan man løbende foretage analyser og frembringe dokumentation til brug for både daglige og strategiske HR-opgaver. En enkel og brugervenlig brugergrænseflade giver nem mulighed for opsætning af menuer og tabeller samt for filtrering og sortering af data. Tabeller og søgeresultater kan ved et enkelt klik overføres til excel og viderebearbejdes der.
”Den tid, lederen bruger på at få det fulde overblik over sine medarbejdere, er reduceret betragteligt, idet alle oplysninger nu er tilgængelige elektroniske. Der skal ikke længere holdes styr på og ledes efter papirer i skuffer og mapper. Alt er systematiseret. Jeg kan kun anbefale systemet til andre produktionsvirksomheder."

Susan M. Nyvang, HR Manager
Fibervisions

www.fibervisions.com

Kontakt os
Forretningsorienterede og effektive HR-processer

Oplev INNOMATE HR – book et møde eller en onlinepræsentation
Ring til os på +45­ 70 8343 eller skriv dit nummer ind til højre, så ringer vi dig op.

Indtast dit nummer herunder

2017 Innomate