HR-løsning til uddannelsessektoren

HR-system leveret med indgående kendskab til uddannelsessektorenuddannelsessektorens hr-system

INNOMATE HR tilbydes i en særlig udgave målrettet uddannelsessektoren. Løsningen bygger på et indgående kendskab til både uddannelsessektoren som helhed og til de forskellige typer skoler. Systemet udvikles løbende i et tæt samarbejde med skolerne på baggrund af en kombination af brugerspecifikke ønsker og behov samt udefrakommende myndighedskrav til sektoren. Jævnlige erfamøder bidrager til at kvalitetssikre design og udvikling.

Trods branchefokus har den enkelte uddannelsesinstitution rig mulighed for at tilpasse systemet til egen HR-praksis.

branchemæssige fordele

Udover de generelle muligheder i INNOMATE HR, kan systemet håndtere en lang række af uddannelsessektorens særlige HR-udfordringer. Håndtering af branchespecifikke ansættelseskrav, styring af lektorkvalificering/adjunktforløb, opfølgning på årsopgaveoversigt eller opgaveportefølje, styring af virksomhedsforløb, formel pædagogisk kompetence, censor- og undervisningskompetencer, kurser m.m. Hertil kommer håndtering af prøvetidssamtaler efter forskellige overenskomster afhængigt af ansættelsesformen, opfølgning på sygefravær m.v.

Mange uddannelsesinstitutioner styrer også deres rekrutteringsprocesser via INNOMATE HR.

INNOMATE HR/uddannelse integrerer med f.eks. studieadministrative systemer som EASY, LUDUS, SIS. Der er mulighed for at lette brugeradgangen med Single Sign-ON og med UNI Login, WAYF eller anden sign-on løsning.

”Vi er ved at skabe sammenspil mellem flere af vores HR-processer via INNOMATE HR og systemets workflowstyring – bl.a. onboarding, prøvetidssamtaler, lektorkvalificering og MUS. Og her oplever vi samarbejdet med INNOMATE som særdeles godt."

Ane-Katrine Banke, Konsulent
CPH Business

www.cphbusiness.dk


Kontakt os
Forretningsorienterede og effektive HR-processer

Oplev INNOMATE HR – book et møde eller en onlinepræsentation
Ring til os på +45­ 70 8343 eller skriv dit nummer ind til højre, så ringer vi dig op.

Indtast dit nummer herunder

2017 Innomate