Studerende til vores kommunikationsenhed

 

Er du skarp til digital kommunikation, og har du lyst til at arbejde med formidling af sundhedsfaglig og juridisk viden? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

I Patienterstatningen er det vores opgave at behandle erstatningskrav fra patienter, der er kommet til skade i forbindelse med behandling i det danske sundhedsvæsen.

 

Vi er en lille, produktiv kommunikationsenhed, der har ansvaret for alle aspekter af den interne og eksterne kommunikation. Du kommer derfor til at hjælpe os med en bred vifte af opgaver - fra billedredigering, opdatering af hjemmesiden, nyheder på intranet og hjemmeside, vedligeholdelse og udvikling af vores LinkedIn-profil og kommende Facebookside - til på travle dage at hjælpe med håndtering af henvendelser fra journalister.

 

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra starten, men vi ser gerne, at du har set ”bagsiden” af en hjemmeside, har erfaring med og holdninger til sociale medier og er interesseret i samfund og politik.

 

Vi leder efter én, der vil lære og lærer hurtigt, og som også kan se med friske øjne på det, vi laver, så du kan være med til at flytte os i den rigtige retning. Du skal også være indstillet på at løse ”rugbrødsopgaver”.

 

Vi forestiller os, at du læser på sidste år af bacheloren eller første år af kandidaten på en relevant uddannelse på RUC, AAU, KU eller ITU. Du skal være indstillet på at arbejde 12-15 timer om ugen primært fordelt over to dage.

 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at

Vi forventer, at du

Det er en fordel, hvis du har erfaring med billedbehandling i Photoshop og kender til grafikprogrammer som fx Canva.

 

Vi tilbyder

Ansøgningen, CV og foreløbige eksamensresultater skal oploades via linket nedenfor.

 

Ansøgningsfrist: 17. august.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Charlotte Wamberg Rasmussen (ikke i uge 30 og 31) på tlf. 2027 7087 eller kommunikationskonsulent Stefan Petersen på tlf. 3369 4836.

 

Om Patienterstatningen
Vi har ansvaret for at vurdere erstatningskrav fra patienter, der er kommet til skade i det offentlige og private sundhedsvæsen. Vi behandler også krav om erstatning for lægemiddelskader og får omkring 12.000 anmeldelser om året.

 

Læs mere på pebl.dk.