Operatør til profilproduktion

Sætter du det gode kollegaskab og samarbejde højt? Og drives du af at gøre en positiv forskel på din arbejdsplads? Så er det måske dig, der er vores nye operatør!

 

Om jobbet
I jobbet som operatør får du engagerede kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og arbejdsglæde er i højsædet. Sammen har I ansvaret for, at produktionen af vores glas- og kulfiberprofiler afvikles til aftalt tid, i den rigtige kvalitet og mest effektivt. Vores virksomhed er i fuld gang med en rejse mod at blive mere standardiseret og vi øver os derfor i at arbejde systematisk og disciplineret. Kan du bidrage til det? Vi søger operatører til skiftehold, nat og weekend.

 

Som operatør vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

 

Vi tilbyder

Vi giver dig en grundig intern oplæring, så du får en god start hos os, Derudover får du mulighed for at indgå i sikkerhedsarbejde og forbedringsinitiativer, og på sigt få mere ansvar. Derfor er det vigtigt, at du er interesseret i at lære nyt og tager imod udfordringer med et smil.

 

Endelig tilbyder vi sundhedsforsikring, personalerestaurant og en aktiv personaleforening, der styrker sammenholdet og fællesskabet blandt de ansatte. Se mere fra hverdagen på Fiberline på vores facebookside.

 

Om dig

Det er vigtigt, at du tænker sikkerhed og kvalitet i dit daglige arbejde, da du får en vigtig rolle i vores produktion. Du er med i hele produktionsprocessen, så det er også en fordel, hvis du har procesforståelse og er god til at holde overblikket.

 

Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse, som fx plastmager, procesoperatør eller industritekniker, men det vigtigste er at du har erfaring fra en industrivirksomhed. Det er en fordel, hvis du har gyldigt kørekort og truckcertifikat, da jobbet kræver dette. Vi tager selvfølgelig for givet, at du er et ordensmenneske, kan arbejde i teams og lægger en dyd i at udføre dit arbejde godt.

 

Om Fiberline – en del af en grønnere fremtid

Hos Fiberline producerer vi glas- og kulfiberprofiler til vindmølleindustrien og byggebranchen. Her indgår de i energieffektive og bæredygtige løsninger, som lange vindmøllevinger, højisolerende vinduer og lette broer. Fiberline er en familiejet virksomhed med hovedsæde i Middelfart og i dag er vi omkring 300 medarbejdere.

 

Lyder stillingen som noget for dig?

Så søg stillingen ved at sende os din ansøgning via linket nedenfor. Vi indkalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.