Automatiktekniker med mekanisk snilde - skiftehold

Vil du være vores nye specialist i vedligeholdelsesafdelingen? Har du erfaring med at fejlfinde, fejlrette og sikre stabil drift af produktionsudstyr og fabriksinstallationer? Og kommer du helt i mål med dine opgaver? Så er du lige den, vi søger.

 

 

Dit ansvarsområde og dine opgaver
Du bliver en del af vores vedligeholdelsesafdeling, med reference til vores vedligeholdelsesleder. Dit arbejdsområde bliver at fejlfinde, reparere og vedligeholde produktionsudstyr og fabriksinstallationer, både på det mekaniske og det styringsmæssige område. Du bliver også en vigtig sparringspartner i forbindelse med udvikling af ny teknologi og nyt produktionsudstyr, samt løbende forbedringer af produktionsudstyr og fabriksinstallationer. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores metoder, og du vil få meget varierede arbejdsopgaver i en travl hverdag. I dagligdagen vil du have et tæt samarbejde med vores medarbejdere i produktionen samt vedligeholdelsesteamet, bestående af 11 medarbejdere, der hver har deres speciale.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du er uddannet automatiktekniker eller har en anden håndværksmæssig baggrund med en tilsvarende efteruddannelse. Du har indgående kendskab til styringsteknik, mekanik og hydraulik, og vi ser gerne, at du tidligere har arbejdet med PLC-styring. Det er vigtigt, at du har en god forståelse for tekniske problemstillinger og struktureret fejlsøgning, både inden for mekanik og styringer. Du har erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. Du arbejder med stort engagement og struktur i det daglige. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er vedholdende og serviceminded. Du er god til at kommunikere og kan begå dig på alle niveauer både internt og eksternt. Det vil være et plus, hvis du tidligere har arbejdet med LEAN og Six Sigma værktøjerne.

 

Om Fiberline

Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi har tre strategiske fokusområder og laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer, døre & facader. Du får godt 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt miljø.

 

Lyder stillingen som noget for dig?

Så søg stillingen ved at sende os din ansøgning via linket nedenfor. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.