Application for: Konsulent til Sundhedspolitik og Analyse

Contact information

Photo

Additional questions

Where did you first see the vacant position *


 

Attach files

Notice! The combined maximum filesize is 100 MB.

Ansøgning *

CV *

Andet (f.eks. uddannelsesbeviser)

Other notes on the application


Lægeforeningen er dataansvarlig for de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning via rekrutteringssystemet, Innomate leveret af INNOMATE A/S. Se vores persondatapolitik for yderligere information.

Når du ansøger igennem rekrutteringssystemet, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også videopræsentationer, billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, som udbyder personlighedstests mm.

Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har indtastet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder.

Ved at indsætte dine personlige oplysninger accepterer du:

  1. at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
  2. at oplysningerne, som du har indtastet, er sande og efter din ærlige mening også det mest korrekte. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning
  3. at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til HR (HR@dadl.dk). Evt. tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke lovligheden af den hidtidige behandling, men gælder kun fremadrettet.

  • Uploaded % ( )
  • Uploaded files % Total files
  • Estimated time