Rengøringsassistent til Midt- og Vestsjælland

 

Søger du et fast job med afvekslende arbejdsopgaver? Så er du måske vores nye sjællandske kollega til rengøringsteamet.

 

Som rengøringsassistent vil du stå for rengøring af vores kontorlokaler, skurvogne og nye lejemål på Midt- og Vestsjælland. Vores faste rengøringsteam har base i Silkeborg, og du vil derfor blive tovholder for vores kommende rengøringsteam på Sjælland. Det betyder, at du både har egne rengøringsopgaver men også vil stå for koordinering.

 

I rollen er det dit ansvar, at både kolleger samt nye lejere overtager rene og pæne lokaler, og derfor er det vigtigt, at du udfører rengøringsopgaverne efter vores høje standarder. I forbindelse med opstart vil du derfor få en grundig introduktion til opgaverne her i Silkeborg.

 

Dine primære arbejdsopgaver

 

Dine kompetencer

 

Vi tilbyder

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jannie Nielsen på tlf. 93 63 70 63.

 

Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet herunder.

 

Om Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme vil vi være med til at sætte standarden for fremtidens bæredygtige byggeri. Vi er blandt landets største udviklere af boligejendomme med fokus på opførelsen af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark. 

 

Vi er mere end 300 medarbejdere, hvoraf 170 holder til på vores moderne hovedkontor i Silkeborg, mens resten beskæftiges på byggepladserne og på vores kontor på Sjælland. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige men også til mange sociale arrangementer.