Praktik efterår 2023: Sjælland

 

Er du på udkig efter en praktikplads til efteråret 2023? Vi har adskillige byggeprojekter landet over, og vi glæder os til at tilbyde dig et spændende praktikforløb, hvor du kan kickstarte din karriere i byggebranchen.

 

I efteråret 2023 tilbyder vi praktikplads i Slagelse, Glumsø, Viby Sjælland og Sorø.

 

Som praktikant hos Birch Ejendomme bliver du fast tilknyttet et projekt, og du er derfor en etableret del af teamet på byggepladsen. Her får du lov at prøve kræfter med projektledelse inden for byggeri, og du får blandt andet indsigt i byggeøkonomi, DGNB, lokationsbaseret tidsplanlægning, bygge- og sikkerhedsmøder, arbejdsmiljø, kvalitetssikring og meget, meget mere afhængig af dine læringsmål.

 

Vi planlægger dit praktikforløb sammen med dig

Vores ambition er, at du som praktikant får et spændende, ansvarsfuldt, fleksibelt og sjovt praktikforløb, som gør dig klogere på dit fremtidige arbejdsliv. 

 

Hos Birch Ejendomme bygger vi både rækkehuse og etageejendomme, og vi udvikler selv vores byggeprojekter i tæt samarbejde med vores rådgivere. Du får derfor en unik mulighed for at blive en del af en virksomhed, hvor vi har projekterne i hus fra den gode idé til nøglefærdigt byggeri, og derfor agerer både bygherre og udførende part.

 

Vi forestiller os, at du

 

Som praktikant hos os tilbyder vi dig bl.a.

 

"Mit forløb skræddersyes mine interesser og læringsmål, og jeg oplever virkelig at blive inddraget og få mere og mere ansvar", fortæller Lars, vores tidligere praktikant.

Læs mere om hans forløb her. 

  

Klar til at søge?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tim Sebastian Nielsen, på tlf. 54 55 40 31 eller mail: tsn@birchgm.dk

 

Praktikopholdet er i efteråret 2023 og som udgangspunkt 37 timer om ugen med opstart i august/september. Samlet varighed og timeantal aftales nærmere, så det tilpasses dit studie.

 

Send os din ansøgning via linket snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.

 

Om Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme vil vi være med til at præge fremtidens byggeri i en mere bæredygtig retning. Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark.

 

I Birch Ejendomme har vi samlet hele værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og facility management. Vi er 240 medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige men også til vores sociale arrangementer.