Projektleder til byggeprojekter

 

Projektleder/projekteringsleder til større byggeprojekter i en bygherreorganisation

I Birch Ejendomme udvikler og opfører vi omkring 1.500 boliger om året. Vi udvikler selv projekterne i tæt samarbejde med vores rådgivere, og projekterne spænder dermed fra den gode idé til færdigt byggeri.

 

De mange boliger opføres typisk i projektpakker med hver 80 – 300 boliger, hvilket stiller krav til en helhedsforståelse i projekterne, som skal afstemmes med de kommunale interesser. Der arbejdes dermed ikke kun med byggetekniske optimeringer, men i særdeleshed også med infrastruktur, landskab, natur og fællesskab imellem byggerierne.

 

Projekterne favner derfor fagligt bredt, og er en helt unik platform til at udfordre og videreudvikle dine faglige kompetencer inden for det byggetekniske område i et tværfagligt miljø, og i meget høj grad dine færdigheder inden for projektledelse.

 

Jobbet/Kvalifikationer

Du har ansvaret for 2 – 4 projekter med 80 – 300 boliger pr. projekt, som du driver fra og med dispositionsforslag til færdigt byggeri. Dit primære ansvar vil dog være rådgiver og myndigheder i rollen som bygherre, mens byggeledelsen har ansvaret for koordinering af byggepladsen.

Du har ansvaret for et stort internt projektteam på 10 – 15 kollegaer som er specialister for hvert af deres fagområde, og derudover har du det overordnede ansvar for et rådgiverteam af samme størrelse. Din opgave er at få koordineret arbejdet mellem de 2 projektgrupper og i samarbejde med dem få udfordret projektets løsninger, samt sikre at projektet er tværfagligt koordineret.

 

Du har ansvaret for tidsplan og økonomistyring i projekteringsfasen, og sikrer dermed et færdigt projekt til tiden og inden for den aftalte økonomiske ramme.

 

Du har ansvaret for myndighedsdialogen i rollen som bygherre, hvor du er i kontakt med flere af kommunens myndigheder (Plan, Miljø, Byggesag, Vej).

 

Det er et krav, at du har byggeteknisk indsigt og gerne som ingeniør, arkitekt eller konstruktør.

 

Du kan have en baggrund som projektleder/projekteringsleder/bygherrerådgiver i en rådgivervirksomhed eller projektleder i en byggevirksomhed.

 

Du vil sikre det optimale projekt, ved at du konstant har en plan for, hvordan du kommer i mål, at du sidder for bordenden og sætter retningen for projektet, og at du trives med at arbejde i et højt tempo med mange interessenter.

 

Vi tilbyder en arbejdsdag med mange spændende projekter og et meget højt fagligt niveau i en flad organisation, hvor arbejdsmiljøet bedst kan kendetegnes ved at ”vi hjælper hinanden”.

 

Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet.