Praktik på byggeplads i efteråret 2024 | Jylland

Praktik på byggeplads i efteråret 2024 | Jylland

Er du på udkig efter en praktikplads til efteråret 2024? Vi har mange byggeprojekter landet over, og vi glæder os til at tilbyde dig et spændende praktikforløb, hvor du kan kickstarte din karriere i byggebranchen.

 

I efteråret 2024 har vi praktikpladser i Kolding, Vejle, Silkeborg og Randers.

 

Som praktikant hos Birch Ejendomme bliver du tilknyttet et projekt, og du er derfor en fast del af teamet på byggepladsen. Her får du lov at prøve kræfter med projektledelse inden for byggeri, og du får blandt andet indsigt i byggeøkonomi, DGNB, tidsplanlægning, bygge- og sikkerhedsmøder, arbejdsmiljø, kvalitetssikring og meget mere afhængig af dine læringsmål.

 

Vi planlægger dit praktikforløb sammen med dig

Vores ambition er, at du som praktikant får et spændende, ansvarsfuldt, fleksibelt og sjovt praktikforløb, som gør dig klogere på dit fremtidige arbejdsliv.

 

Hos Birch Ejendomme bygger vi både rækkehuse og etageejendomme, og vi udvikler selv vores byggeprojekter i tæt samarbejde med vores rådgivere. Du får derfor en unik mulighed for at blive en del af en virksomhed, hvor vi har projekterne i hus fra den gode idé til nøglefærdigt byggeri, og derfor agerer både bygherre og udførende part.

 

Vi forestiller os, at du

 

Som praktikant hos os tilbyder vi dig bl.a.

 

Klar til at søge?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tim Sebastian Nielsen, på tlf. 54 55 40 31 eller mail: tsn@birchgm.dk

 

Praktikopholdet er i efteråret 2024 og som udgangspunkt 37 timer om ugen med opstart i starten af august. Samlet varighed og timeantal aftales nærmere, så det tilpasses dit studie.

 

Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning snarest muligt via linket.

 

Om Birch Ejendomme

Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark. Vi bygger på et bredt, tværfagligt samarbejde. Derfor har vi samlet størstedelen af værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og Facility Management.

 

Vi er 240 medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige, men også til vores sociale arrangementer.