Planlæggende arkitekt/Landinspektør

 

Planlæggende arkitekt/landinspektør

 

Om jobbet som planlæggende arkitekt/landinspektør

Birch Ejendomme vækster, og i den forbindelse søger vi en kollega til vores udviklingsafdeling i Silkeborg. Du kommer til at være en del af opstarten og den spæde udviklingsfase, hvor du vil bidrage til analyse og vurdering af nye potentielle områder.

 

Jobbet vil bestå af udarbejdelse af screeninger, deltagelse i due-diligence processer, samt supplere kollegaer på dit fagområde. Din primære tid vil blive brugt i den første del af udviklingsfasen, men du vil også komme til at bidrage med specialistviden indtil endelig byggetilladelse. Vi forventer, at du ved undersøgelser af arealbindinger kan formidle, hvad der er af muligheder og begrænsninger på et givent område. Herunder undersøges arealmæssige bindinger, kommuneplaner, lokalplaner, servitutter og ledningsoplysninger, således vi sikrer et solidt vurderingsgrundlag.

 

Du kommer til at deltage aktivt fra screeningsfasen og har en løbende dialog med interne og eksterne rådgivere samt myndighederne.

 

Personlige egenskaber

 

Kvalifikationer og faglige kompetencer 

 

Vi tilbyder


Om Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme er vi ca. 250 medarbejdere, der holder til i nye lokaler i Silkeborg. Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen og mødes derfor om mange sociale arrangementer, både faglige og hyggelige, i huset og eksternt.

 

Er du interesseret i jobbet?

Tiltrædelse er snarest, men vi venter gerne på den rette kollega. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Line Krogh Pedersen på tlf. 28 98 65 28.

Vi afholder samtaler løbende.

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet.

 

Læs evt. mere om os på vores hjemmeside www.birchejendomme.dk