Byggeteknisk stærk profik til Teknisk team

 

Byggeteknisk stærk profil til Teknisk team

 

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer ejendomme? I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling, byggeri, udlejning og drift af boligprojekter.

 

Vi er i vækst og Teknisk team i bygningsafdelingen søger derfor en ny kollega. Teknisk team varetager mange forskellige opgaver af byggeteknisk karakter - lige fra idé til aflevering på vores boligprojekter, samt i vores interne transaktionsafdeling i forbindelse med salg af et projekt.

 

Vi bygger lejeboliger i hele landet målrettet til 70% af den danske befolkning.

 

Som projektleder vil du være koordinator og bindeled mellem Birch Ejendomme og vores køberes tekniske rådgivere. Du vil skulle agere på vegne af Birch Ejendomme, som bygherren, og viderebringe vores beslutninger til de relevante købere/samarbejdspartnere på de forskellige projekter. Alt sammen i samråd med vores interne byggeproduktion, salgsafdeling og vores specialister.

 

Vi søger en teknisk stærk profil, som er beslutnings- samt handlingsorienteret. Vi ser gerne, du har 4-5 års erfaring i udførelsen som enten byggeleder eller anden form for byggeteknisk rådgiver. Endvidere sætter du en ære i at få alle detaljer i mål og være et skridt foran.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

 

 Dine kompetencer:

 

Vi tilbyder:

 

Om Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme er vi ca. 250 medarbejdere, der holder til i nye lokaler i Silkeborg. Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lars Lisby på tlf. 54554004. Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet.

 

Læs evt. mere om os på vores hjemmeside www.BirchEjendomme.dk.