Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang

Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang

Drømmer du om at bruge dine kompetencer inden for by- og ejendomsudvikling til at sætte dit præg på udviklingen af spændende by- og boligområder på Sjælland?

 

Som projektudviklingschef er du med til at skabe og drive projekterne igennem hele udviklingsprocessen – fra identificering af projektmuligheden til ibrugtagning. Du sætter rammerne for projektgrundlaget og business casen og varetager det kommercielle ansvar igennem hele projektprocessen og frem til færdigopført byggeri. 

 

Du får en central rolle i vores forretning med en høj grad af frihed under ansvar, da du bliver ansvarlig for din egen portefølje af projekter. Samtidig får du en bred berøringsflade til vigtige interessenter, når du driver dialogen med både eksterne rådgivere, myndigheder, grundejere, borgere og interne specialister.

Internt agerer du også faglig sparringspartner for dine kolleger. Der er ikke personaleansvar i stillingen.

 

Vær med til at skabe fremtidens boligområder

Du bliver en del af vores udviklingsteam på i alt 11 kolleger med forskellige fagligheder. Udviklingsteamet varetager hele udviklingsprocessen fra identificering og opkøb af jord, og bibeholder det kommercielle ansvar frem til det færdigopførte byggeri. Udviklingsteamet er præget af tværfagligt samarbejde og intern sparring, samt højt humør. Fælles for os alle er vores store passion for udvikling af nye byrum og boligejendoms-projekter på kommercielt attraktive lokationer.

 

Du indgår i vores sjællandske udviklingsteam med kontor i Roskilde, mens de øvrige kolleger har base i Silkeborg. På Sjælland er vi pt. en udviklingschef, en projektudvikler og en projektindkøber. Det betyder, at du er med til yderligere at styrke vores sjællandske team.  

 

Herudover bliver du en del af det gode samarbejde på tværs af en landsdækkende, ambitiøs virksomhed, hvor vi arbejder med hele processen fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og administration af ejendomme.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 

Hvem er vores kommende projektudviklingschef?

Du har et stærkt kommercielt mindset, et bredt branchenetværk og en indgående forståelse for projektudviklingens discipliner. Derudover søger vi dig, der:

 

Vi glæder os til at tilbyde dig

 

Lyder det som noget for dig?

Har du konkrete spørgsmål til denne stilling, kan du kontakte udviklingschef, Jan Bo Stockholm Madsen, på tlf. 22 72 76 20. I ugerne 29-31 kan du forvente længere svartid på din henvendelse grundet sommerferie. 

 

Upload dit CV snarest muligt via linket. Vi holder samtaler løbende og afslutter stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet.

 

Birch Ejendomme ønsker at afspejle samfundet omkring os, samt fremme mangfoldighed og ligestilling. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen.

 

Om Birch Ejendomme

Birch Ejendomme blev stiftet i 2010, og vi er i dag blandt landets førende udviklere af lejeboliger i form af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark. Vi bygger på et bredt, tværfagligt samarbejde. Derfor har vi samlet størstedelen af værdikæden under ét tag: fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og asset management.

 

Vi er 200 medarbejdere, som alle bidrager til Birch Ejendommes udvikling – uanset om det er på byggepladsen eller på vores kontorer i Silkeborg og Roskilde. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige, men også til vores sociale arrangementer.