Formand

 

Trives du i en koordinerende rolle på byggepladsen, hvor du er i daglig kontakt med mange forskellige mennesker?

 

Så er du måske vores nye byggepladsformand. Vi har nye byggerier på vej i både Midt- og østjylland samt på Midt- og Vestsjælland, og vi søger derfor dygtige formænd til begge områder.

 

”Som formand er du med til at koordinere byggepladsen og sikre, at tidsplanen overholdes i tæt samarbejde med byggelederen.” Teamleder, Tim Sebastian Nielsen

 

Dine primære arbejdsopgaver:

Dine kompetencer:

Vi tilbyder:

Om Birch Ejendomme

Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med alt fra udvikling af byggerier, opførelse af byggeprojekter, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi er en dynamisk, familieejet virksomhed, der bygger og udlejer mere end 1500 bæredygtige boliger om året.

I Birch Ejendomme er vi ca. 300 medarbejdere, hvoraf 170 holder til i nye lokaler i Silkeborg, mens resten kører rundt på byggepladserne. Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Tim Sebastian Nielsen på tlf. +45 54 55 40 31. Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende.

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger der uploades via Søg jobbet.