Bygningskonstruktører til intern tegnestue

 

Bygningskonstruktører til intern tegnestue

 

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer mere end 1500 boliger om året? Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med alt fra udvikling af byggerier, opførelse af byggeprojekter, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv.

 

Vi er i vækst og søger derfor flere nye kollegaer til stillingen som bygningskonstruktør til vores interne tegnestue på domicilet i Silkeborg.

Tegnestuen varetager projekteringen for flere af Birch Ejendommes projekter fra idéoplæg til færdigt hovedprojekt. Vores tegnestue er opstartet for et år siden. Teamet består af to arkitekter, en konstruktør/projekteringsleder og en tegnestueleder. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og har mod på at løse forskellige typer af opgaver i samarbejde med resten af teamet. I hele Birch koncernen er der en masse kollegaer med en bred vifte af kompetencer indenfor byggebranchen, som vi gør en dyd ud af at sparre med for at få det bedst mulige projekt hver gang.

 

Dine primære arbejdsopgaver som bygningskonstruktør vil være:

 

Dine kompetencer for at opnå succes i stillingen som bygningskonstruktør:

 

I stillingen som bygningskonstruktør tilbyder vi:

 

Om Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme er vi ca. 275 medarbejdere, der holder til i nye lokaler i Silkeborg.

Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte David Sand Nielsen på tlf. 2840 2828. Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger der uploades via Søg jobbet.