Arbejdsmiljøkoordinator søges

 

Arbejdsmiljøkoordinator søges

 

Vil du være del af en dynamisk virksomhed, som bygger og udlejer ejendomme i Danmark?

Vi er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med byggeri, udlejning samt køb og salg af ejendomme til private og erhverv.

 

Hos Birch Ejendomme søger vi nu en arbejdsmiljøkoordinator. Som arbejdsmiljøkoordinator er du ansvarlig for, at der er struktur og gennemsigtighed omkring arbejdsmiljø hos Birch Ejendomme. Du vil i dagligdagen befinde dig på kontoret i Silkeborg samt ude på vores byggepladser i bl.a. Horsens, Randers, Kolding, Vejle og Aarhus.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

 

 Dine kompetencer:

 

Vi tilbyder:

 

Om Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme er vi ca. 250 medarbejdere, der holder til i nye lokaler i Silkeborg. Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen og mødes derfor til mange sociale arrangementer, både faglige og hyggelige, i huset og eksternt.

 

Interesseret i jobbet?

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med plads i Silkeborg. Tiltrædelse er snarest, men vi venter gerne på den rette kollega. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Rasmus Pedersen på tlf. 54554008.

 

Ansøgning og CV uploades snarest muligt via ”Søg jobbet” herunder. Vi afholder samtaler løbende. NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet”.

Læs evt. mere om os på vores hjemmeside www.birchejendomme.dk.