DGNB-medarbejder

 

Vil du være en vigtig brik imod en fremtid med bæredygtigt byggeri?

 

Hos Birch Ejendomme i Silkeborg søger vi endnu en DGNB-medarbejder til vores tekniske team. Din vigtigste opgave er at sikre implementeringen af DGNB-principperne på vores kommende byggerier.

 

Du bliver en del af et nyere team som i forvejen består af tre DGNB-medarbejdere. I det daglige vil I arbejde tæt sammen - også med de øvrige teams i vores byggeafdeling, hvor der er en masse relevant viden at kunne trække på.

Din dagligdag vil variere mellem kontorarbejde, møder til tilsyn og besøg på byggepladser.

 

I stillingen som DGNB- medarbejder vil du bl.a. varetage følgende arbejdsopgaver:

 

For at opnå succes i stillingen, forvender vi at…

 

Matcher du den profil vi søger, kan vi tilbyde dig følgende:

 

Birch Ejendomme som arbejdsplads

Hos Birch Ejendomme bliver du en del af en dynamisk og familiær virksomhed med et højt ambitionsniveau. Vi beskæftiger os med udvikling af byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv.

Du får 250 nye kollegaer, som alle holder til i nye lokaler i Silkeborg. Her er en uformel omgangstone, og vi arbejder alle ud fra værdien ordentlighed. Det sociale vægtes højt, og derfor er det vigtigt, at du er klar på at deltage i de mange sociale arrangementer, der afholdes året rundt.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte tegnestueleder Line Krogh Pedersen på tlf. 2898 6528. Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger der uploades via "Søg jobbet".