Byplanlægger

 

Byplanlægger til bygge- og udlejningsvirksomhed i solid vækst

 

”Du er med til at finde nye byudviklingsområder i hele Danmark – i både små og store byer. Og det allerbedste er, at du er med fra jord til bolig, og helt til lejerne flytter ind. Så du ser i den grad resultatet af dit arbejde,” fortæller projektudvikler Tine Andersen.

 

 

Velkommen indenfor

Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling af byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi udvikler selv projekterne i tæt samarbejde med vores rådgivere, og projekterne spænder dermed fra den gode idé til færdigt byggeri.

 

Du får 275 kolleger, hvoraf 170 sidder på vores kontor i Silkeborg, og resten kører rundt på pladserne. Her er en uformel omgangstone, og vi arbejder alle ud fra værdien ordentlighed. Og så har vi forskellige sociale tiltag, hvor vi hygger os sammen.

 

Sæt dit præg på morgendagens byer

I rollen som projektudvikler bliver du en del af et udviklingsteam på 12 personer, hvor din primære opgave bliver at finde interessante byggegrunde. I det daglige varetager du opgaver såsom at:

”Du skal hele tiden have en finger på pulsen i et konkurrencepræget marked, hvor tingene går hurtigt. Vi vil være firstmover på fremtidens jordstykker.” – Tine

 

Er det lige dig, vi kan bruge?

 

”Du kan se frem til et rigtig godt job i samspil med dygtige og humoristiske kolleger, der står klar til at tage godt imod dig. Det er noget helt specielt her hos os. Og det skal opleves.” – Tine


Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Line Krogh Pedersen på tlf. 2898 6528. Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet-knappen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.