Uopfordret ansøgning

Vil du være en del af en ambitiøs virksomhed, som bygger og udlejer ejendomme i hele Danmark?

 

Vi er altid på udkig efter dygtige kolleger, der vil være med til at gøre en forskel indenfor udvikling, byggeri, udlejning og drift af bæredygtige boligprojekter.

 

Fandt du ikke en ledig stilling, der var noget for dig? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og fortælle, hvordan du passer ind på holdet.

 

Hvorfor søge job hos Birch Ejendomme?

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, der er i konstant udvikling. Vi opfører og udlejer hvert år mere end 1.800 boliger, og vi vægter bæredygtigt byggeri højt.

 

Hos os får du 300 kolleger, der beskæftiger sig med byggeri, udlejning og administration af lejemål. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, ambitioner og en uformel omgangstone. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, både i det daglige men også til mange sociale arrangementer såsom skitur, sommerfest, foredrag og musik - og vi har altid et nyt arrangement på programmet, som du kan tilmelde dig. På vores hovedkontor spiser vi desuden sammen både morgen og middag fra den lækreste madordning.

 

Send os din uopfordrede ansøgning samt CV via Søg Jobbet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!