Arkitekt

 

Vil du være en vigtig brik imod en fremtid med bæredygtigt byggeri?

 

Hos Birch Ejendomme i Silkeborg søger vi en arkitekt til vores projektudviklingsteam. Du vil få en vigtig rolle i processen helt fra de indledende skitser til byggeriet står færdig og klar til udlejning. Du vil fungere som tovholder på den arkitektoniske del af projektet i sammenspil med projekteringslederen på opgaven.

 

Som vores nye arkitekt bliver du en del af et team bestående af 12 medarbejdere, som dækker over arkitekter, projektudvikler, bygningskonstruktør, projekteringsleder og en biolog. I det daglige vil I arbejde tæt sammen - også med de øvrige teams i virksomheden. Det er vigtigt at du som person er udadvendt, positiv og udstråler godt humør, da du vil have stor kontakt til myndigheder samt lokalbefolkning.

 

I stillingen som arkitekt vil du bl.a. varetage følgende arbejdsopgaver:

 

 

For at opnå succes i stillingen forvendeter vi, at:

 

 

Matcher du den profil vi søger, kan vi tilbyde dig følgende:

 

 

 

Birch Ejendomme som arbejdsplads

Hos Birch Ejendomme bliver du en del af en dynamisk og familiær virksomhed med et højt ambitionsniveau. Vi beskæftiger os med udvikling af byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv.

Du får 275 nye kollegaer, hvoraf 170 holder til i nye lokaler i Silkeborg. Her er en uformel omgangstone, og vi arbejder alle ud fra værdien ordentlighed. Det sociale vægtes højt, og derfor er det vigtigt, at du er klar på at deltage i de mange sociale arrangementer, der afholdes året rundt.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte arkitekt Martin Skovsgaard Pedersen på tlf. 5455 4036 Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger der uploades via ”Søg jobbet”.