Lokalplanlægger til bygge- og udlejningsvirksomhed i solid vækst

 

Lokalplanlægger til bygge- og udlejningsvirksomhed i solid vækst

”Du er med til at planlægge nye byudviklingsområder i hele Danmark i både små og store byer,” fortæller landinspektør Tine Andersen.

 

 

Velkommen indenfor

Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling af byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme. Vi udvikler selv projekterne i tæt samarbejde med vores rådgivere, og projekterne er dermed i proces hos os fra den gode idé til færdigt byggeri.

 

Du får 275 kolleger, hvor de 170 holder til på kontoret i Silkeborg – resten kører ude på vores byggepladser. Her er en uformel omgangstone, og vi arbejder alle ud fra værdien ordentlighed. Vi spiser sammen, og vi arrangerer alle mulige sociale ting, bl.a. ser vi EM-kampene sammen.

 

Sæt dit præg på morgendagens byer

I rollen som projektudvikler bliver du en del af et udviklingsteam på 12 personer, som varetager alt fra at finde interessante byggegrunde til at tegne og udvikle specifikke boligprojekter. I det daglige varetager du opgaver, såsom at:

 

Er det lige dig, vi kan bruge?

 

”Du kan se frem til et rigtig godt job i samspil med dygtige og humoristiske kolleger, der står klar til at tage godt imod dig. Det er noget helt specielt her hos os. Og det skal opleves.” – Tine


Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Line Krogh Pedersen på tlf. 2898 6528. Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.