Erfaren rørlægger til byggemodning

 

Rørlægger til byggemodning

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer mere end 1500 boliger om året? Hos Birch Ejendomme søger vi netop nu en erfaren rørlægger til vores entreprenørafdeling. Her kommer du til at arbejde på vores byggepladser rundt omkring i Danmark og hjælpe os med at gøre klar til nybyggeri.

 

Dine primære arbejdsopgaver

 

Dine kompetencer

 

Vi tilbyder

 

Velkommen indenfor

Du bliver en del af vores erfarne entreprenørvirksomhed, AIB Entreprenør ApS, som ejes delvis af Birch Ejendomme. Entreprenørvirksomheden består pt. af 50 medarbejdere, der arbejder på Birchs byggepladser. Virksomheden er en del af Birch Ejendomme koncernen, hvor du yderligere får 300 kolleger. Fælles for koncernen er en uformel omgangstone, og at vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Benno Iversen på tlf. 2087 5291. Ansøgning og CV uploades snarest muligt via ”Søg jobbet” herunder. Vi afholder samtaler løbende.

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet”.