Byggeleder/Projektleder søges

 

Vil du koordinere byggeprocessen og være del af en dynamisk familievirksomhed, som bygger og udlejer bæredygtige rækkehuse og etageboliger?

 

Hos Birch Ejendomme søger vi dygtige bygge- eller projektledere til nye byggeprojekter på Midt- og Vestsjælland. Vi tilbyder en central og ansvarsfuld stilling, hvor du med overblik og styr på detaljerne er ansvarlig for den udførende del af byggeprojektet. Du bliver samtidig en del af et hold dedikerede kolleger, som sætter en ære i at få tingene til at ske.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

”Du bliver ansvarlig for overblikket og koordineringen på byggepladsen. Din overordnede opgave bliver at sikre, at planen går op, og at vi sammen afleverer projekterne i rette tid og kvalitet.” Tim Sebastian Nielsen, Teamleder
 

Dine kompetencer:

 

Vi tilbyder:

 

Om Birch Ejendomme

Du bliver en del af en ambitiøs og dynamisk familievirksomhed, der er i konstant udvikling. Du får 300 kolleger, hvoraf ca. 170 sidder på vores kontor i Silkeborg, og resten kører rundt på byggepladserne. Vi har en uformel omgangstone og arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse, men lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teamleder, Tim Sebastian Nielsen, på tlf. 54 55 40 31 eller mail: tsn@birchgm.dk

Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt via linket herunder. Vi afholder samtaler løbende.  

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet.  

Læs evt. mere om os på vores hjemmeside www.BirchEjendomme.dk