Praktik hos Birch Ejendomme

Praktik forår 2023

 

Er du på udkig efter en praktikplads til foråret 2023? Vi har adskillige byggeprojekter landet over, og vi glæder os til at tilbyde dig et spændende praktikforløb, hvor du kan kickstarte din karriere i byggebranchen.

 

Som praktikant hos Birch Ejendomme bliver du fast tilknyttet et projekt, og du er derfor en etableret del af teamet på byggepladsen. Her får du lov at prøve kræfter med projektledelse inden for bæredygtigt byggeri, og du får blandt andet indsigt i byggeøkonomi, DGNB, lokationsbaseret tidsplanlægning, bygge- og sikkerhedsmøder, kvalitetssikring og meget, meget mere afhængig af dine læringsmål.

 

Vi planlægger dit praktikforløb sammen med dig

Vores ambition er, at du som praktikant får et spændende, ansvarsfuldt, fleksibelt og sjovt praktikforløb, som gør dig klogere på dit fremtidige arbejdsliv. 

 

Hos Birch Ejendomme bygger vi både rækkehuse og etageejendomme, og vi udvikler selv vores byggeprojekter i tæt samarbejde med vores rådgivere. Du får derfor en unik mulighed for at blive en del af en virksomhed, hvor vi har projekterne i hus fra den gode idé til nøglefærdigt byggeri, og derfor agerer både bygherre og udførende part.

 

Vi forestiller os, at du

 

Som praktikant hos os tilbyder vi dig bl.a.

 

Praktikmuligheder i 2023

Vi har praktikpladser på vores byggepladser i både Midtjylland, Trekantområdet og på Sjælland, herunder:

 

Klar til at søge?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teknisk Rådgiver, Ole Breiner, på tlf. 41 16 38 87 eller mail: olmbr@birchgm.dk

 

Praktikopholdet er i foråret 2023 og som udgangspunkt 37 timer om ugen med opstart i januar/februar. Samlet varighed og timeantal aftales nærmere, så det tilpasses dit studie.

 

Send os din ansøgning via linket snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.

 

Velkommen til Birch Ejendomme

I Birch Ejendomme vil vi være med til at sætte standarden for fremtidens bæredygtige byggeri. Vi er blandt landets største udviklere af boligejendomme med fokus på opførelsen af rækkehuse og etagebyggeri på tværs af Danmark. I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med hele værdikæden fra grundkøb og udvikling til byggestyring og udlejning, og vi opfører og udlejer på årlig basis mere end 1.800 rækkehuse og lejligheder fordelt på ca. 150.000 m2.

 

Vi er mere end 300 medarbejdere, hvoraf 170 holder til på vores moderne hovedkontor i Silkeborg, mens resten beskæftiges på byggepladserne og på vores kontor på Sjælland. Kendetegnende for os er en kultur præget af ordentlighed, høj faglighed og en uformel omgangstone. Vi har et stærkt sammenhold og har næsten altid et nyt socialt arrangement på programmet, som du er inviteret med til. For os er det vigtigt at have det godt både fagligt og socialt.