Praktik hos Birch Ejendomme

 

Er du på udkig efter en praktikplads som led i din uddannelse? Som praktikant hos Birch Ejendomme får du mulighed for at arbejde med den retning, du har interesse for indenfor alle byggeriets faser.

 

Hos os har du eksempelvis mulighed for at arbejde med:

Vi udvikler selv byggeprojekterne i tæt samarbejde med vores rådgivere, og projekterne er dermed hos os fra den gode idé til færdigt byggeri. Vi arbejder sammen på kryds og tværs i en bred sammensætning af konstruktører, håndværkere, byggeledere, ingeniører, arkitekter, entreprenører m. fl.

Lige nu er vi særligt på udkig efter praktikanter til vores byggeafdeling. Her bliver du en del af en dynamisk afdeling, som både inkluderer medarbejdere på vores kontor og byggepladser.

 

Som praktikant hos os får du:

Om Birch Ejendomme

Hos Birch Ejendomme udvikler, tegner, bygger og drifter vi lejeboliger, og du bliver en del af en ambitiøs og dynamisk virksomhed i konstant udvikling. I løbet af det sidste år har vi opført mere end 1500 nye boliger, og vi har budt velkommen til 70 nye kolleger.

 

Som praktikant hos os har du mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praktisk erfaring. Herudover bliver du en del af vores stærke sammenhold, hvor vi næsten altid har et nyt socialt arrangement på programmet. Vi er ambitiøse, har en uformel omgangstone og arbejder ud fra værdien ordentlighed.

 

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Tim Sebastian Andergren Nielsen, på tlf. 54 55 40 31 eller mail: tsn@birchgm.dk

Send os en ansøgning snarest muligt via linket herunder. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet.