Pladsmedarbejder

 

Har du sans for orden, ansvar og kvalitet, og kan du med dit store overblik sikre, at de praktiske rammer på vores byggeplads er i orden?

 

Så er det muligvis dig, vi søger til stillingen som pladsmedarbejder til vores byggepladser i Jylland. Vi bygger primært i Midtjylland og Trekantområdet.

 

Dine primære arbejdsopgaver som pladsmedarbejder vil være:

Dine kompetencer:

Vi tilbyder:

 

Om Birch Ejendomme

Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med alt fra udvikling af byggerier, opførelse af byggeprojekter, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi er en dynamisk, familieejet virksomhed, der bygger og udlejer mere end 1500 bæredygtige boliger om året.

I Birch Ejendomme er vi ca. 300 medarbejdere, hvoraf 170 holder til i nye lokaler i Silkeborg, mens resten kører rundt på byggepladserne. Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projektleder, Jørgen Veckenberg, på tlf. +45 54 55 40 30

Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt via linket herunder. Vi afholder samtaler løbende. 

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet.