Erfaren IT-supporter

 

Har du en passion for at levere IT-support på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega.

 

IT-drift og support spiller en stadig vigtigere rolle i dagligdagen her hos Birch Ejendomme. Derfor har vi gennemført og afsluttet en større insourcing proces. Vi driver nu al kritisk IT på egne servere og søger endnu en kollega til IT-afdelingen på vores hovedkontor i Silkeborg.

 
De primære arbejdsområder vil være daglig support til PC, software, printere og mobilt udstyr samt brugeradministration til medarbejdere på alle vores lokationer. Der vil i stor udstrækning være tale om 1st og 2nd line support samt klargøring og installation af nye arbejdspladser. Dertil vi du indgå sammen med resten af teamet i igangværende og nye projekter, og for den rette kandidat er der god mulighed for både faglig og personlig udvikling.

 

Personlige egenskaber

 

Faglige kvalifikationer og kompetencer 

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for IT med flere års erfaring fra en lignende stilling.

 

Derudover har du:

 

Vi tilbyder:

 

Om Birch Ejendomme

Hos Birch Ejendomme beskæftiger vi os med alt fra udvikling af byggerier, opførelse af byggeprojekter, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. Vi er en dynamisk, familieejet virksomhed, der bygger og udlejer mere end 1500 bæredygtige boliger om året.

 

I Birch Ejendomme er vi ca. 300 medarbejdere, hvoraf 170 holder til i nye lokaler i Silkeborg, mens resten kører rundt på byggepladserne. Vi har en uformel omgangstone, og vi arbejder ud fra værdien ordentlighed. Vi er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

 

Interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-Manager, René Vindum, på rvi@birchgm.dk. Ansøgning samt CV skal uploades snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.
Ved en eventuel samtale vil du gennemgå en kort teknisk test, som danner baggrund for den videre dialog.

 

NB: Jf. GDPR-retningslinjer behandler vi kun ansøgninger, der uploades via Søg jobbet.