Uopfordret - Marketing/SoMe

Har vi ikke et aktivt jobopslag, er du altid velkommen til at søge uopfordret.

 

Når du søger uopfordret hos os, vil din ansøgning ligge sikkert i vores emnebank, hvorfra lederen i den afdeling du har søgt, har mulighed for at kontakte dig, hvis det skulle blive en ledig stilling, som matcher din profil.

 

Vores marketing afdeling planlægger, producerer og eksekverer marketingskampagner og annoncering på alle vores digitale platforme.


Vi håndterer og koordinerer de marketingsaftaler vi sælger til producenter og leverandører samt diverse kampagner med interne stakeholders. Vi administrerer alle vores SoMe konti samt hele Googles universet, både organisk og betalt annoncering. Vi håndterer alt fra grafik og banner produktion til optimering af produktsider på alle vores sites samt nyhedsbreve og online avis.

 

ComputerSalg onlineMEGAstore holder til i Benløse i Ringsted. Vi er ca. 90 medarbejdere fordelt på flere afdelinger i samme hus. Vi er stolte af vores kontorer og fysiste arbejdspladser og nyder den nutidige indretning.

 

ComputerSalg er en af de største webshops i Danmark indenfor salg af forbrugerelektronik. Udover forbrugerelektronik finder du også alt, hvad du skal bruge indenfor bolig, husholdning, hus & have, dyreartikler, maling, sport, leg og fritid.

 

Vi tilbyder frugtordning, kiosk, personaleforening, indkøbsordning, pension og en god sundhedsforsikring.