Uopfordret - Pluk & Pak

Har vi ikke et aktivt jobopslag, er du altid velkommen til at søge uopfordret.

 

Når du søger uopfordret hos os, vil din ansøgning ligge sikkert i vores emnebank, hvorfra lederen i den afdeling du har søgt, har mulighed for at kontakte dig, hvis det skulle blive en ledig stilling, som matcher din profil.

 

ComputerSalg onlineMEGAstore holder til i Benløse i Ringsted. Vi er ca. 90 medarbejdere fordelt på flere afdelinger i samme hus. Vi er stolte af vores kontorer og fysiste arbejdspladser og nyder den nutidige indretning.

 

ComputerSalg er en af de største webshops i Danmark indenfor salg af forbrugerelektronik. Udover forbrugerelektronik finder du også alt, hvad du skal bruge indenfor bolig, husholdning, hus & have, dyreartikler, maling, sport, leg og fritid.

 

Vi tilbyder frugtordning, kiosk, personaleforening, indkøbsordning, pension og en god sundhedsforsikring.

 

Opgaverne i "pluk & pak" indebærer bl.a.

Vores krav til dig

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med mødetider i tidsrummet 7:00 – 19:00. I vores peak perioder (omkring november, december og januar) vil der også væe vagter i weekenden. 

 

Ønsker du at blive en del af dette effektive team, så søg uopfordret ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade CV og din motiverede ansøgning.