Uopfordret - Returvarebehandler

Har vi ikke et aktivt jobopslag, er du altid velkommen til at søge uopfordret.

 

Når du søger uopfordret som Returvarebehandler hos os, vil din ansøgning ligge sikkert i vores emnebank, hvorfra lederen i Serviceafdelingen, har mulighed for at kontakte dig, hvis det skulle blive en ledig stilling, som matcher din profil.

 

ComputerSalg onlineMEGAstore holder til i Benløse i Ringsted. Vi er ca. 90 medarbejdere fordelt på flere afdelinger i samme hus. Vi er stolte af vores kontorer og fysiste arbejdspladser og nyder den nutidige indretning.

 

ComputerSalg er en af de største webshops i Danmark indenfor salg af forbrugerelektronik. Udover forbrugerelektronik finder du også alt, hvad du skal bruge indenfor bolig, husholdning, hus & have, dyreartikler, maling, sport, leg og fritid.

 

Vi tilbyder frugtordning, kiosk, personaleforening, indkøbsordning, pension og en god sundhedsforsikring.

 

Lidt mere om jobbet;

Har du interesse for gadgets og andre af vores spændende varegrupper?

Vores varesortiment er ekstremt bredt, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til en lidt mere speciel varegruppe end fx. IT og hardware, som de fleste i afdelingen er specialister i. Og har du også godt kendskab til hardware og IT, er det blot endnu et plus.

Når det kommer til kundeservice, ligger vi helt i top, og det skyldes bl.a. dette velfungerende team.

 

”Her bliver du lært godt op i vores egenudviklede IT- systemer og
får adgang til et velfungerende intranet, hvor der altid er hjælp at hente
– ligesom der er hjælp at hente hos dine kolleger.
Vi benytter os af learning-by-doing’ samt buddy-training med stor succes!”

fortæller din kommende Chef, Mikael Nørrelund.

 

Kundeservice, der rykker

Du vil blive del af et team, som består af 10 dygtige folk, der håndterer den fysiske del i at åbne, tjekke og registrere alle returvarer. Afdelingen har også ansvaret for at fejlsøge og reklamere til producenter og autoriserede værksteder.

Fra din faste plads går din dag typisk med, at du:

Opgaverne er en essentiel funktion i afdelingen, da man sikrer data og information for hele den videre håndtering til vi igen står med en repareret eller en ny vare retur fra producenterne.
 

Træd ind i et humoristisk og accepterende arbejdsmiljø

"Det bedste ved at være en del af vores team er, at vi hjælper hinanden, hører god musik og benytter en masse humor i dagligdagen.
En anden stor fordel ved vores team er, at vi anvender hinandens stærke sider og kompetencer, så jobbet udføres bedst muligt og vi alle samtidig lærer noget."

siger en kommende kollega.
 

Hvilke krav stiller vi til dig?

Ansættelse hos os er på funktionærvilkår med 37 timer ugentligt og fast månedsløn, løn efter kvalifikationer og erfaring.
Vi tilbyder både pension, sundhedsforsikring, frugtordning samt attraktiv personalekøbsordning.
Vi har overenskomst gennem HK.