Frivillige facilitatorer til selvhjælpsgrupper

Kunne du tænke dig at arbejde frivilligt som facilitator i Novavi Selvhjælpsgrupper med Smart Recovery, cirka 3 timer pr uge?
 

Har du overskud til at hjælpe mennesker i Danmark, der har alkoholproblemer?

Når du bliver tilknyttet som facilitator i en Novavi Selvhjælpsgruppe, giver vi dig et Smart Recovery facilitatorkursus.

Til vores ambulatorier i Frederikssund, Lyngby, Herlev, Tårnby, Hvidovre, Glostrup, Roskilde og Køge samt til ONLINE selvhjælpsgruppen, søger vi løbende nye frivillige facilitatorer med:
Gode indlevelsesevner, imødekommende adfærd, personligt overskud, facilitatorer som kan være medskabere af et trygt og struktureret selvhjælpsgruppemiljø, præget af gensidig respekt.

Du skal kunne fungere som en empatisk og venlig ordstyrer, som følger den faste struktur og prioriterer dagsordenen, ud fra deltagernes ønsker.
Du må gerne have noget livserfaring, men din forstående indstilling til den oftest lange og krævende proces det er at slippe ud af afhængighedens styring er vigtigst.

Du må også gerne selv have haft et alkoholproblem, som du nu har kontrollen over, lige som du kan have erfaringer med alkoholproblemer fra et kæresteforhold, med egne voksne børn/unge eller du kan være vokset op i en familie, hvor forældre havde et alkoholproblem.

 

Novavi Selvhjælpsgrupper med Smart Recovery består af 4 punkts programmet
Som har fokus på at håndtere alkoholtrang, at håndtere triggere, tanker, følelser og adfærd, at støtte motivation og forbedre egenomsorg/balance i livet.
Vi bruger øvelsesark, som primært tager afsæt i kognitiv adfærdsterapi, og som giver psykologiske værktøjer til at tackle udfordringer i hverdagen.
Du skriver gerne på whiteboard undervejs, for at understøtte processerne bedst muligt, lige som du støtter gruppen i at holde fokus på de mest hjælpsomme, opbyggelige dialoger.

I selvhjælpsgrupperne er det tanken, at man inspirerer hinanden ved at dele erfaringer, og derved støtter hinanden i processen henimod et liv, hvor alkohol stopper med at styre.

 

VI TILBYDER

Vi forventer

Kan se dig selv i rollen som facilitator, glæder vi os meget til at høre fra dig.
 
Ring eller skriv, ganske uforpligtende til;
projektleder Ulrikke Hansen

ulha@novavi.dk               
Mobil 29 31 81 85

Så tager vi en samtale, hvor vi finder ud af, om vi skal indgå i et samarbejde.