Anlægsstruktør lærlinge til GMB Entreprenør

Hos GMB Entreprenør søger vi lærlinge, som har lyst til at uddanne sig til anlægsstruktør. Som anlægsstruktør sørger du for, at der gøres klar til et byggeri. Dine opgaver har med stort set alt, der ligger under jorden, at gøre: jord der skal graves, flyttes og planeres. Derudover er du med til at lægge dræn og kloakrør, støbe fundament i beton og lægge betonbelægning samt fliser.

 

Vi søger efter lærlinge, som har lyst til at lære alt om disse emner. Som lærling bliver du tilknyttet en af vores struktører, som vil tage dig igennem alle arbejdsområderne. Derudover får du tilknyttet en mentor under hele forløbet.

 

Vi tilbyder en varieret og spændende arbejdsdag, som finder sted på GMB Ejendommes byggepladser, der er placeret i hele landet. Vi søger både unge- og voksenlærlinge. Det vigtigste er, at du har lyst til og mod på at lære struktørfaget, arbejde under åben himmel og blive en del af vores team. 

 

Det kan du forvente:

Vi forventer, at du:

Hvem er vi?

GMB Entreprenør ApS holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, og vi beskæftiger os primært med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejde på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter. Hos os går vi meget op i at hjælpe hinanden, så vi i fællesskab får løst opgaverne på den bedste måde.

 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør, VVS-firma og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat. Opstart hurtigst muligt.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.