Håndmænd og -kvinder til GMB Entreprenør

Hos GMB Entreprenør søger vi håndmænd og -kvinder, der skal være med til at klargøre byggepladser. Vi tilbyder en varieret og spændende arbejdsdag, som finder sted på byggepladser over hele landet.

 

Arbejdsopgaverne har fortrinsvist noget med jord at gøre; jord der skal graves, flyttes og planeres. Herudover kan det være du skal være med til at lægge dræn og kloakrør, give vores støbefolk en hånd med at støbe fundamenter i beton og du kan få ansvaret for, at der er klar til vores brolægger.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer til at være meget alsidig, men opgaverne ligger hovedsageligt inden for:

Dine kompetencer

Vi forventer, at du på forhånd har erfaring fra entreprenørbranchen. Vi ser dog meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB Entreprenør ApS holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, og vi beskæftiger os primært med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejde på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter. Hos os går vi meget op i at hjælpe hinanden, så vi i fællesskab får løst opgaverne på den bedste måde.
 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat. Opstart hurtigst muligt.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.