Formand til GMB Entreprenør

Hos GMB Entreprenør søger vi en Formand til at varetage den daglige drift af virksomhedens entreprise på byggepladser, hvor vi i fællesskab løser opgaver inden for primært jord, kloak og beton. Her vil du stå for den daglige ledelse af 5-20 medarbejdere, der er tilknyttet det enkelte projekt.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har en relevant faglig baggrund som f.eks. kloakmester eller struktør med erfaring inden for jord og kloak. Du skal desuden have kørekort B. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB Entreprenør ApS holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, og vi beskæftiger os primært med opgaver inden for jord-, kloak- og betonarbejder på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter. Hos os går vi meget op i at hjælpe hinanden, så vi i fællesskab får løst opgaverne på den bedste måde.
 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.
 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat.
 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.