Traverskranfører til aftenhold hos GMB Produktion

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren kranfører til vores produktionsvirksomhed i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, som har erfaring med betjening af en traverskran. Vi oplever stor vækst og har derfor brug for et par erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Den primære opgave i stillingen er at læsse lastbiler med de elementer fra produktionen, der er klar til at blive sendt ud på forskellige byggepladser.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har erfaring med at betjene en traverskran, og det er en forudsætning, at du har kørekort til lastbil og truckcertifikat. Derudover ser vi gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB Produktion ApS er en virksomhed i stor vækst, der producerer installationsklare badekabiner, skure/depotrum, hegn og træelementer til huse. Vi har lige bygget nyt kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, der til dagligt huser 60 administrative medarbejdere og derudover er vi 90 i produktionen. I tilknytning til det nye byggeri findes kantine, hvor medarbejdere tilbydes lækker morgenmad og frokost.

 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10. 

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat. Opstart hurtigst muligt.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.