Kvalitetssikringsmedarbejder til GMB Produktion

Hos GMB Produktion søger vi en kvalitetssikringsmedarbejder til vores produktion i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. Den primære opgave i stillingen er at kvalitetssikre vores produktionstegninger, så de er verificeret til produktion. Stillingen indebærer erfaring med avancerede samlingstegninger, da vores produktion består af mange komponenter. Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor, men du vil indgå i tæt samarbejde med vores produktion, da produktionen er placeret i umiddelbar forbindelse med administrationen.

Vi leder efter en kollega med en håndværksmæssig baggrund, der har god tegningsforståelse og byggeteknisk indsigt, og som formår at holde fokus på høj kvalitet i en omskiftelig hverdag.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

Dine kompetencer

Det er en forudsætning, at du har byggeteknisk forståelse og kendskab til kvalitetssikring, og vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund og kendskab til tegneprogrammet Revit. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB Produktion ApS er en virksomhed i stor vækst, der producerer installationsklare badekabiner, skure/depotrum, hegn og træelementer til huse. Vi har lige bygget nyt kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, der til dagligt huser 60 administrative medarbejdere og derudover er vi 90 i produktionen. I tilknytning til det nye byggeri findes kantine, hvor medarbejdere tilbydes lækker morgenmad og frokost.

 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.