Projektleder til jord og forsyninger hos GMB Entreprenør

Hos GMB Entreprenør søger vi en erfaren projektleder til at varetage arbejdet med ledningsejere, herunder koordinering, tilbudsgivning, deltagelse i møder og lignende. Du skal tage del i projektporteføljen med operationelt ansvar for gennemførelse af egne projekter.

 

Vi leder efter en kollega med brancheerfaring med ledningsejere for anlæg, som kan bidrage med optimering af ressourcer og som kan holde styr på indgående og indgåede kontrakter og aftaler. Du skal have gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du blandt andet skal indgå i tæt samarbejde med eksterne rådgivere, bygherrer, relevante myndigheder og leverandører. Vi forventer, at du sætter en høj standard for dit arbejde, og stræber efter at levere udbytte af høj kvalitet.

 

Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, men du vil også have dage ude på byggepladserne.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

Dine kompetencer

Det er en forudsætning, at du har relevant brancheerfaring med ledningsejere for anlæg, samt minimum tre års erfaring med teamledelse af projektledere i byggebranchen. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB Entreprenør ApS holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, og vi beskæftiger os primært med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejde på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter. Hos os går vi meget op i at hjælpe hinanden, så vi i fællesskab får løst opgaverne på den bedste måde.

 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.