Kvalitetssikringsmedarbejder til GMB Entreprenør

Hos GMB Entreprenør søger vi en kvalitetssikringsmedarbejder med erfaring fra entreprenørbranchen til blandt andet at foretage komprimeringskontroller, TV-inspektion af kloaksystemer samt øvrige opgaver relateret til kvalitetssikring på byggepladser rundt om i landet. Selvom langt størsteparten af arbejdsopgaverne foregår ude på byggepladserne, vil du også have dage med administrative opgaver på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg.

 

Vi leder efter en servicemindet og kvalitetsbevidst kollega, som trives med at arbejde udenfor i al slags vejr. Du skal have gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du blandt andet skal indgå i tæt samarbejde med projektledere og formænd. Vi forventer, at du sætter en høj standard for dit arbejde, og stræber efter at levere udbytte af høj kvalitet.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har erfaring fra entreprenørbranchen samt kendskab til kvalitetssikringssystemet Ajour, og derudover er det en forudsætning, at du har kørekort B. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB Entreprenør ApS holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg, og vi beskæftiger os primært med opgaver inden for beton-, jord- og kloakarbejde på række- og punkthusprojekter samt belægningsarbejde ved etablering af boligveje, parkeringsarealer og stisystemer til disse projekter. Hos os går vi meget op i at hjælpe hinanden, så vi i fællesskab får løst opgaverne på den bedste måde.

 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.