Vicevært til GMB Ejendomme

Hos GMB Ejendomme søger vi en vicevært, der primært skal stå for etablering af nye udearealer og grønne områder samt renholdelse og vedligeholdelse af etablerede områder der er tilknyttet vores udlejningsboliger rundt om i landet. Du vil blive udstyret med en arbejdsbil, så du bekvemt kan fragte dig og dine redskaber og maskiner ud til dagens arbejdspladser.

 

Vi leder efter en servicemindet kollega, der har erfaring som gartner eller anlægsgartner, og som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og altid med et smil. Vores nye kollega vil komme til at indgå i et team af viceværter, der i fællesskab løser et væld af praktiske opgaver.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

Dine kompetencer

Det er en forudsætning, at du har kørekort B og en fordel med kørekort B E. Du behøver ikke at være faglært, men vi ser gerne at du har erfaring som gartner eller anlægsgartner. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vi har hovedkontor i Hårup nær Silkeborg, hvor ca. 30 administrative medarbejdere har deres daglige gang – produktion og entreprenører holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. I sensommeren 2023 flytter vi kontoret i Hårup til et nybygget domicil i Silkeborg.

 

Vores nye kollega kommer til at blive en del af en nystartet, dynamisk virksomhed i vækst, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.