Bæredygtighedsspecialist til GMB Produktion

Hos GMB Produktion søger vi en bæredygtighedsspecialist med fokus på fremtidssikret byggeri, der får ansvaret for udførelse af en række beregninger og certificeringer af alle typer byggeri samt at forestå driften af processen gennem hele værdikæden. Du vil indgå i et team på i alt fire passionerede medarbejdere, men du kommer til at arbejde selvstændigt med dine egne opgaver. Vi forventer, at du bliver en handlekraftig katalysator, der kan lede implementeringen af nye og mere bæredygtige byggeteknikker og omstilling til nye byggematerialer, som kan hjælpe med vores kontinuerlige målsætning om at nedsætte vores klimaaftryk i forbindelse med vores byggeprojekter. Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 

Dine kompetencer

Vi forventer, at du er uddannet inden for byggebranchen, f.eks. ingeniør, konstruktør, arkitekt eller lignende, og at du brænder for bæredygtighed og den grønne omstilling. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB Produktion er en virksomhed i stor vækst, der producerer installationsklare badekabiner, elementer til alle typer af byggeri, fra boliger til erhverv og haller, desuden skure/depotrum, hegn, mv. Vi har lige bygget nyt kontor, der til dagligt huser 80 administrative medarbejdere og derudover er vi 110 i produktionen.

 

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

 

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.