Jurist til GMB Ejendomme

Hos GMB Ejendomme søger vi en erfaren jurist, der skal bringe sin juridiske faglighed og viden i spil, og i selskab med fagligt dygtige kollegaer være ansvarlig for udformning af entreprise- og rådgiveraftaler, købsaftaler og juridisk administration af bolig- og erhvervsejendomme.

 

Vi leder efter en kollega med forstand på ejendomsadministration, som kan være en værdifuld sparringspartner inden for det juridiske område. Du skal gå proaktivt til værks samtidig med, at du formår at bevare overblikket og har øje for samtlige detaljer. Du skal have lyst til at samarbejde på tværs af fagområder og at arbejde med hele paletten af det juridiske område i en virksomhed i vækst.

 

Du bliver ansat hos GMB Ejendomme, men får kobling til hele vores koncern, der omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Din arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Hårup frem til sensommeren 2023, hvorefter vi flytter hovedkontoret til et nybygget domicil inde i Silkeborg.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 

Dine kompetencer

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har gerne mindst et par års erfaring med juridisk arbejde inden for bolig- og erhvervsejendomme. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vi har hovedkontor i Hårup nær Silkeborg, hvor ca. 30 administrative medarbejdere har deres daglige gang – produktion og entreprenører holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. I sensommeren 2023 flytter vi kontoret i Hårup til et nybygget domicil i Silkeborg.

 

Vores nye kollega kommer til at blive en del af en nystartet, dynamisk virksomhed i vækst, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat. Opstart hurtigst muligt eller efter aftale.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.