Udviklingskonsulent til GMB Ejendomme

Hos GMB Ejendomme søger vi en udviklingskonsulent, der ønsker at være med til at udvikle fremtidens byggerier, og som kan hjælpe med vores kontinuerlige målsætning om at nedsætte vores klimaaftryk i forbindelse med vores bolig- og erhvervsbyggerier. Den primære opgave bliver at udvikle og rådgive om nye muligheder og løsninger inden for byggeri og byggeteknikker med et bæredygtigt præg.

 

Vi leder efter en kollega med en byggeteknisk baggrund, der har et stort personligt drive, er initiativrig og som ser og opsøger muligheder. Du har en stor gennemslagskraft og er ikke bange for at gå forrest og bane vejen. Du er god til at kommunikere og argumentere nuanceret og klart i både tale og på skrift, ligesom du formår at præsentere dine koncepter overbevisende og troværdigt.

 

Jobbet er afvekslende, og med stor indflydelse på arbejdsopgaverne samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Din arbejdsplads bliver på vores nybyggede domicil på Mads Clausens Vej i Silkeborg.

Hvem er den person vi leder efter?

Dine arbejdsopgaver

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 

Dine kompetencer

Vi forventer, at du er uddannet inden for byggebranchen f.eks. som ingeniør, konstruktør, arkitekt eller lignende, og at du brænder for bæredygtighed og den grønne omstilling. Vi ser derudover meget gerne, at du:

Hvem er vi?

GMB er en nyopstartet koncern, som omfatter ejendomsadministration, motorsportshold, entreprenør og elementfabrik. Vi har hovedkontor i Hårup nær Silkeborg, hvor ca. 30 administrative medarbejdere har deres daglige gang – produktion og entreprenører holder til i Fårvang, 20 km nordøst for Silkeborg. I sensommeren 2023 flytter vi kontoret i Hårup til et nybygget domicil i Silkeborg.

 

Vores nye kollega kommer til at blive en del af en nystartet, dynamisk virksomhed i vækst, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder, og hvor det kollegiale sammenhold vægtes højt. Vi har et fladt hierarki og en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Anne Nybye Bendixen på tlf. 54 34 65 10.

 

Send os en kort ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Samtaler vil afholdes løbende indtil stillingen er besat.

 

Vær opmærksom på, at vi kun behandler ansøgninger, der uploades via ”Søg jobbet” nedenfor.