Vil du være en del af team 3WIS?

SERVICETEKNIKERE SØGES

Hos 3WIS leder vi efter nye medarbejdere til vores globale serviceteam. Vores service team er fuld af dygtige teknikere, som trænger til flere kollegaer, da de har rygende travlt. Vi har dog behov for en helt bestemt personlig og teknisk profil – er det dig?

 

 

Om jobbet:

Du skal være teknisk meget velfunderet.

Certificeret svejser i flere materialer og gode mekaniske færdigheder og alsigdighed er et must – kendskab til hydraulik er et stort plus.

Vi arbejder inden for vind, marine, energi og industri. Du skal kunne tilpasse dig, og altid arbejde sikkert uanset jobtype.

Træning og certifikater til ovennævnte sektorer er et stort plus. GWO standardpakke, GWO BTT, Medicals og lignende.

Certifikater er ikke et krav, men det er vigtigt at du har erfaring inden for området.

 

Dine personlige kompetencer:

Som person er du selvhjulpen, selvstændig og pålidelig. Oftest arbejder vi i teams, men nogle gange skal du håndtere opgaver på egen hånd. Du skal derfor være en selvstarter, og vi skal kunne stole på, at opgaven løses sikkert og godt.

Dit startsted skal være i Danmark. Vi har mange mindre servicejobs, hvor vi skal mobilisere hurtigt med eget værktøj og materialer.

Du skal kunne tale og forstå engelsk. Alene sidste år har vi haft opgaver i de fleste europæiske lande, USA, Japan, Qatar.

Vi er et lille team, så vi er meget afhængige af hinanden. Du skal passe ind i en “JA”-mentalitet med kort responstid.

 

Om os:

3W IndustriService er en moderne smedevirksomhed med speciale i certifikatsvejsning, samt krævende montage- og reparationsarbejde. Vi leverer ydelser til en lang række onshore og offshore brancher og løser både komplicerede og traditionelle svejseopgaver med fuld svejseteknisk dokumentation. Vi er ISO 9001, ISOn 45001, ISO 14001, ISO 3834-2 og EN 1090-2 EXC4 certificeret, og det ligger os meget på sinde at efterleve disse standarder.

Vi tilbyder et selvstændigt job med muligheder for udvikling, overenskomst, pension og fritvalg.

 

Ønsker du at vide mere om stillingen?

Så kontakt vores COO – Daniel Stenstrup Rasmussen +45 2027 7951