Project Manager

3WIS søger en projektleder til vores voksende portefølje af vindprojekter

 

Er du teknisk stærk, løsningsorienteret og motiveres du af at lede komplekse projekter med fokus på kvalitet, økonomi og stramme tidsplaner?

 

Om stillingen

Du vil blive medlem af 3WIS' nyoprettede projektledelsesteam. Du bliver ansvarlig for en portefølje af globale service- og reparationsprojekter, primært indenfor svejse- og inspektionsservices på vindmøller. Komplette løsninger indeholdende konceptudvikling og design, fabrikation af mock-up´s og andre relevante valideringsopgaver forinden implementering på site, vil i fremtiden også være en del af 3WIS´s kerneområder. Du vil have direkte kontakt med kunder og sørge for, at 3WIS leverer projekter af høj kvalitet i overensstemmelse med specifikationer, budget og deadline. Du vil også spille en vigtig rolle i forbindelse i salgsfasen og være med til at sikre grundlaget for et vellykket projekt sammen med salgsteamet.

 

Din baggrund

Som kandidat til dette job forventer vi, at du:

 

 

På et personligt plan har du en pragmatisk og praktisk tilgang til problemløsning. Derudover skal du have en solid forretningsforståelse og forstå de planlægningsmæssige, tekniske og finansielle aspekter i et godt projekt.

 

Om 3WIS

3WIS er en global virksomhed, der tilbyder ingeniørydelser, onsite svejse- og NDT-inspektioner samt svejsereparationer og retrofit af vindmøller. Vind industrien er vores primære forretningsområde, hvor vi samarbejder med de største OEMér, men hjælper også kunder indenfor marine- og energisektoren.

 

Som en del af vores fremtidige strategi vil vi gerne tilbyde vores kunder endnu mere support, når der opstår on-site problemer. Det betyder, at vi udvider vores ekspertiseområde, så vi fremover også vil tilbyde ingeniørydelser og -løsninger indenfor konstruktion, svejseteknik og end-to-end projektledelse. Med disse tilføjelser stræber vi efter at løfte vores kompetenceniveau fra en serviceleverandør til at være en leverndør af komplettte løsninger, der kan bidrage med og levere alt fra årsagsanalyse, metodevalidering til færdig implementeret løsning.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en nyoprettet stilling i en organisation i vækst, hvor du får stor indflydelse på dit eget arbejde. Vi har en stærk virksomhedskultur, hvor personlig- og faglig udvikling vægtes højt. Arbejdsklimaet er afslappet og løsningsorienteret baseret på samarbejde og et stærkt teamwork.

 

Du vil arbejde fra vores kontor i Esbjerg, enten på fuld tid eller i en hybridansættelse, afhængigt af præferencer og projektaktiviteter.

 

Løn i overensstemmelse med erfaring og kvalifikationer.

 

Du skal forvente op til 20 rejsedage om året til kundemøder, inspektioner på site og hos producenter samt andre projektrelaterede rejser.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte COO, Daniel Stenstrup Rasmussen +45 20 27 79 51 / dsr@3wis.dk