KEA søger underviser til automation på akademiniveau

Vil du være med til at gøre Danmark endnu mere klar til den fjerde industrielle revolution? Drømmer du om at formidle din viden om og erfaring med automation og/eller regulering til fremtidens automationsteknologer? Kan du svare ja på de to spørgsmål, er det lige dig, vi står og mangler på automationsteknologuddannelsen på KEA. Hos os skal de studerende ikke bare vide; de skal kunne, og det vil du være med til at sørge for.

 

OM JOBBET OG DIG
Automationsteknologuddannelsen er i vækst, så derfor har vi brug for endnu en kollega i vores lille team. På uddannelsen beskæftiger vi os med PLC-, HMI- og SCADA-programmering samt regulerings- og robotteknologi, så det skal være inden for et eller flere af disse områder, at du har din erfaring og interesse.

 

Mere konkret forestiller vi os, at du har erfaring med et eller flere af nedenstående faglige emner:

Du kan læse mere om uddannelsen og dens indhold her.

Vi modtager meget gerne din ansøgning, hvad enten du er nyuddannet eller erfaren. En del af jobbet består nemlig i, at du skal videreudvikle dig inden for automationsverdenens mange områder og holde dig ajour med udviklingen på området. Vigtigt er det, at du har lyst til at lære og ikke mindst lyst til at lære fra dig. Dertil skal du skal have det godt med at kombinere teori og praksis, da det, der kendetegner vores uddannelser på KEA er, at vi er praksis- og projektorienterede.

 

OM TEAMET OG KEA

I automationsteamet er vi seks passionerede undervisere med hver vores faglige kompetencer, der alle gør en dyd ud af at formidle vores budskaber til vores studerende, så de kan tage deres viden og færdigheder direkte ud i praksis, når de efter to år er færdiguddannede automationsteknologer. Vi værdsætter alle et godt kollegaskab og god sparring, og vi glæder os til at få dig og din ekspertise med om bord. Vi er et fleksibelt team og en fleksibel arbejdsplads, så du har stor frihed til at planlægge din hverdag. Vi forventer derfor, at du er selvkørende, men at du samtidig er proaktiv i at dyrke det gode kollegaskab.


På tværs af KEAs tekniske uddannelser er der god sparring og videndeling. Vi har stor fokus på arbejdsmiljø og trivsel, fordi vi ved, at i en vekslende hverdag er det vigtigt med en sikker base i det gode kollegaskab.

 

VILKÅR
Ansættelsen er på fuld tid. Løn- pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor, hvormed vi gennem et uddannelsesforløb målrettet til dig og dit behov for kompetenceudvikling klæder dig på til rollen som underviser. Efter dit adjunktforløb vil du skulle anmode om at blive lektorbedømt og dermed få titlen lektor.

 

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?
Kunne du tænke dig at være en del af vores team og KEA, så send din ansøgning, CV, eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring via nedenstående link senest den 5. april 2019. Vi ser gerne, at du kan begynde hos os pr. 1. maj 2019 eller snarest derefter, så du kan forberede dig til efterårets undervisning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Ole Richter på telefon 2425 1659 eller teamkoordinator Stine Harboe Petersen på telefon 2096 1366.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

OM KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende indenfor teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEA’s dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi-, professionsbachelorniveau samt deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.