Faglig stærk studiesekretær til videre- og efteruddannelse

KEA Kompetence er i rivende udvikling. Derfor søger vi til vores studieadministration for videre- og efteruddannelse en stærk administrativ medarbejder, der både har sans for detaljen, et serviceorienteret salgsgen og solide kompetencer inden for koordinering og sikker eksekvering.
 
Som studiesekretær er du i kontakt med mange hundrede studerende hen over semestret. De er alle betalende kunder. Din sans for kundebetjening, -fastholdelse og konvertering har afgørende betydning for, at de vælger KEA som deres uddannelsesinstitution. Sammen med resten af det administrative team sikrer du, at vi fastholder vores studerende og tiltrækker nye via en sikker, smilende og målrettet service fra deres første henvendelse til de afslutter deres uddannelse hos os.
 
OM JOBBET
Studieadministrationen på KEA Kompetence løfter alle administrative opgaver, der er knyttet til videre- og efteruddannelse. Opgaverne spænder bredt fra koordinering af vores udbud af fag, til salg- og vejledningssamtaler på telefonen, optagelse af studerende, til afvikling af eksamener, fakturering og indberetning. Du bliver en del af et ambitiøst team med en høj produktivitet og en stor arbejdsglæde.
 
Du sætter en ære i, at vi både konverterer potentielle kunder og fastholder de mange, vi allerede har. Med sans for service, effektive salgssamtaler og god vejledning sikrer du, at alle telefoner og mails bliver besvaret, så kunderne vælger KEA som uddannelsesinstitution.
 
Med sikker hånd opretter du hold og indtaster korrekte informationer i de studieadministrative systemer SIS og Admin, optager studerende, indkalder holdet, fakturerer, booker lokaler og frokost, giver studerende adgang til vores online læringsplatform Fronter, arrangerer eksamener, indberetter karakterer, udskriver eksamensbeviser og meget mere.
 
Du arbejder tæt sammen med vores uddannelseskonsulenter, undervisere og samarbejdspartnere om den praktiske planlægning og gennemførelse af undervisningsforløb. Også på denne front er du med til at sikre, at KEA Kompetence er en attraktiv og velfungerende undervisningsinstitution.
 
OM DIG
Du har en kort videregående uddannelse som fx handels- eller serviceøkonom, en bachelor i offentlig administration eller du kan være faglært inden for økonomi, salg eller administration.

Det er vigtigt, at du har en god forståelse for mennesker og økonomi. Du er stærk til at holde styr på mange detaljer og er hurtig til at sætte dig ind i nye it-systemer. It fylder mere og mere i vores arbejde, så du skal både have talent og stor lyst til at lære nye systemer og kunne bidrage til at udvikle dem. Det er en fordel, hvis du har erfaring med administration fra videre- efteruddannelsesområdet, er en rutineret bruger af SIS eller EASY, Navision og Office-pakken særligt Excel. Har du ikke studieadministrativ erfaring fra videre- og efteruddannelse, er det nødvendigt, at du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i studieadministrative systemer.
 
Du arbejder struktureret, er systemstærk og kundeorienteret. Du formår at holde styr på de store linjer og holde orden og fremdrift i de mange delopgaver, der kører samtidig.
 
Personligt er du robust og positiv af natur. Du er dygtig og brænder for dit arbejde. Det gør dit motiveret og glad, når du sætter mål og når dem. Du er ansvarsfuld og handlingsorienteret med en empatisk indstilling og et godt overblik. Du løfter dine opgaver med selvstændighed og er også god til at samarbejde, så forløb og opgaver bliver igangsat i tide og afstemt med de involverede parter. Du tænker i løsninger, deler gerne din viden med teamet og bidrager til, at vi i studieadministrationen udvikler vores faglighed og systemer. Vi ønsker at bruge vores it endnu bedre, arbejde smartere og endnu mere effektivt.
 
KEA Kompetence er en kundeorienteret uddannelsesinstitution. Derfor er det vigtigt, at du er med på at tage en ekstra tørn i de perioder, hvor opgaverne eller kunderne kræver det.
 
VI TILBYDER
Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du i tæt samarbejde med dine syv kollegaer i det administrative team, undervisere og ledelse vil få mulighed for at sætte dit præg på driften. Du bliver del af et miljø, hvor vi værdsætter et stort smil og er fokuseret på, at vi udvikler os fagligt. Dit arbejdssted er til dagligt på Frederikkevej i Hellerup, men du må regne med også at skulle kunne arbejde fra vores andre adresser, fx i Ballerup.
 
Stillingen er på 37 timer om ugen. Vi har fleksible arbejdstider, som planlægges i forhold til det øvrige team og arbejdstiden ligger normalt mellem kl. 9-17. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.
 
ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?
Så søg stillingen via nedenstående link. Sidste frist for ansøgning er fredag den 29. marts 2019. Du skal vedhæfte ansøgning, CV, eksamenspapirer og dokumentation på relevant erhvervserfaring.
Vi sigter efter at holde første samtale i den 4. april og anden samtale den 12. april. Du skal være indstillet på, at der vil være et testforløb mellem de to samtalerunder. Interviews i forbindelse med test vil være den 10. eller 11. april.


Jobbet ønskes besat snarest muligt eller fra den 1. juni 2019.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrativ leder Sidsel Kron Breck, sibr@kea.dk, mobil +45 3034 8966.
 
KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
OM KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.