KEA SØGER DRIFTSKOORDINATOR

VIL DU..

.. være med til at skabe rammerne for et levende uddannelsesmiljø, med plads til både faglig fordybelse, værksteder og studieliv? Så er jobbet som driftskoordinator på KEA, Københavns Erhvervsakademi, måske noget for dig.

 

Vi søger en engageret kollega, der kan varetage opgaver i forbindelse med Facility Management og vedligeholdelse af tegnings- og datamateriale til KEAs drift.

 

OM JOBBET

KEA er et levende sted, hvor der ofte bygges om og optimeres, for at vi kan skabe de bedste rammer for fremtidens KEA. Som ansvarlig for vedligeholdelse af vores bygningsdata og en vigtig del af optimering af arealer, får du en central rolle i Campusservice. Campusservice er en afdeling, der består af ansatte med mange forskellige kompetencer inden for bygningsdrift. Vores vigtigste opgave er at servicere KEAs brugere, at KEAs bygninger i hverdagen fungerer for alle studerende og medarbejdere, og at de løbende forandringer og den daglige drift varetages med et højt serviceniveau.

 

Da vi er en mindre driftsenhed, skal du forvente mange forskellige typer opgaver indenfor drift og vedligehold. Du vil skulle indhente tilbud i forhold til diverse bygningsarbejder og være en aktiv part i vedligeholdelse af KEAs adresser. Derudover vil du få ansvar for opgaver som styring af inventar, skiltning og koordinering af interne flytninger. Du skal supportere vores pedeller i dagligdagen i forbindelse med driftsplanlægning og mindre byggeprojekter mv.

 

OM DIG

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag med mange aktører. Du har lyst til og erfaring med drift af en dynamisk uddannelsesinstitution, hvor vi løbende arbejder på at optimere KEAs adresser og lægger stor vægt på funktionelle løsninger med respekt for bygningernes arkitektoniske værdi. Du skal kunne sætte dig ind i KEAs mange forskellige studieretningers krav og behov, hvoraf flere har tilknyttet individuelle værksteder. Her skal du sammen med Campusservices øvrige medarbejdere bidrage til at skabe et samlet højt serviceniveau for hele KEA.

 

Du bliver du en del af et erfarent team med mange forskellige fagligheder, der samarbejder på tværs af organisationen. Med indflydelse på kvalitet i afdelingens ydelser er det vigtigt, at du har fokus på den gode dialog og proces, både i Campusservice og i samarbejdet med KEAs øvrige afdelinger.

 

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse som fx teknisk designer/tegner. Derudover lægger vi vægt på, at du:

Derudover er det vigtigt, at du:

VI TILBYDER
Et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor der er plads til, at du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil.

Du vil blive en del af Campusservice, der holder til på seks forskellige adresser, men du vil have din hverdag på Guldbergsgade 29N, 2200 København. N., i tæt samarbejde med et team på fem kollegaer. Campusservice dækker områderne drift, vedligeholdelse, rengøring, vagt, kantiner, indkøb, Makerlab og Housing. Vi er ansvarlige for alle KEAs bygninger på i alt 44.000 m2 samt udearealer.

 

VILKÅR

Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på 37 timer. Løn, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER HOS KEA?

Har stillingen fanget din interesse, så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link senest den 5. april 2019 kl. 12:00.

 

Samtaler afholdes den 11. april 2019.

 

Tiltrædelse den 1. juni 2019 eller snarest muligt.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte campuschef Dan Korsgaard på tlf. 29 24 46 77 eller administrativ koordinator Therese Fangel Sivebæk på tlf. 23 44 87 09.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende indenfor teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi-, professionsbachelorniveau samt deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.