KEA søger fagligt stærke studiesekretærer til videre- og efteruddannelse

KEA Kompetence er i rivende udvikling. Derfor søger vi til vores studieadministration for videre- og efteruddannelse fagligt stærke administrative medarbejdere, der både har sans for detaljen, solide kompetencer inden for koordinering og sikker eksekvering samt et serviceorienteret salgsgen.

 

Som studiesekretær har du mange hundrede bolde i luften i løbet af et semester samtidig med, at du håndterer kontakten med de studerende over mail og telefon. De studerende på KEA Kompetence er alle betalende kunder. Din sans for effektiv kundebetjening, fastholdelse og konvertering har afgørende betydning for, at de vælger KEA som deres uddannelsesinstitution. Sammen med resten af det administrative team sikrer du, at vi fastholder vores studerende og tiltrækker nye via en sikker, smilende og målrettet service fra deres første henvendelse til de afslutter deres uddannelse hos os.

 

OM JOBBET

Studieadministrationen på KEA Kompetence løfter alle administrative opgaver, der er knyttet til videre- og efteruddannelse. Opgaverne spænder bredt fra koordinering af vores udbud af fag, til salgs- og vejledningssamtaler på telefonen, optagelse af studerende, til afvikling af eksamener, fakturering og indberetning. Du bliver en del af et ambitiøst team med en høj produktivitet og en stor arbejdsglæde.

  

Med sikker hånd opretter du hold og indtaster korrekte informationer i de studieadministrative systemer SIS og Admin, optager studerende, indkalder holdet, fakturerer, booker lokaler og frokost, giver studerende adgang til vores online læringsplatform Fronter, arrangerer eksamener, indberetter karakterer, udskriver eksamensbeviser og meget mere.

 

Du sætter en ære i, at vi både konverterer potentielle kunder og fastholder de mange, vi allerede har. Med sans for service, effektive salgssamtaler og god vejledning sikrer du, at alle telefoner og mails bliver besvaret, så kunderne vælger KEA som uddannelsesinstitution.

 

Du arbejder tæt sammen med vores fagkoordinatorer, undervisere og samarbejdspartnere om den praktiske planlægning og gennemførelse af undervisningsforløb. Også på denne front er du med til at sikre, at KEA Kompetence er en attraktiv og velfungerende undervisningsinstitution.

 

OM DIG

Du har en kort videregående uddannelse som fx handels- eller serviceøkonom eller bachelor, eller du kan være faglært inden for økonomi, salg eller administration.

 

Det er vigtigt, at du har en godt forståelse for mennesker og økonomi, at du er stærk til at holde styr på mange detaljer og er hurtig til at sætte dig ind i nye it-systemer. IT fylder mere og mere i vores arbejde, så du skal både have talent og stor lyst til at lære nye systemer og kunne bidrage til at udvikle dem. Vi ønsker at bruge vores it endnu bedre, arbejde smartere og endnu mere effektivt.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med administration fra videre- og efteruddannelsesområdet, er en rutineret bruger af SIS eller EASY og Excel. Har du ikke studieadministrativ erfaring fra videre- og efteruddannelse, er det nødvendigt, at du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i studieadministrative systemer.

 

Du arbejder struktureret, er systemstærk og kundeorienteret. Du formår at holde styr på de store linjer og holde orden og fremdrift i de mange delopgaver, der kører samtidig.

 

Personligt er du robust og positiv af natur. Du er dygtig og brænder for dit arbejde. Det gør dig motiveret og glad, når du sætter mål og når dem. Du er ansvarsfuld og handlingsorienteret med en empatisk indstilling og et godt overblik. Du løfter dine opgaver med selvstændighed og er også god til at samarbejde, så forløb og opgaver bliver igangsat i tide og afstemt med de involverede parter. Du tænker i løsninger, deler gerne din viden med teamet og bidrager til, at vi i studieadministrationen udvikler vores faglighed og systemer.

 

KEA Kompetence er en kundeorienteret uddannelsesinstitution. Derfor er det vigtigt, at du er med på at tage en ekstra tørn i de perioder, hvor opgaverne eller kunderne kræver det.

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du i tæt samarbejde med dine syv kollegaer i det administrative team samt undervisere og ledelse vil få mulighed for at sætte dit præg på driften. Du bliver del af et miljø, hvor vi værdsætter et stort smil og er fokuseret på, at vi udvikler os fagligt.

Dit arbejdssted er til dagligt på Frederikkevej i Hellerup, men du må regne med også at skulle kunne arbejde fra vores andre adresser, fx i Ballerup.

 

Stillingen er på 37 timer om ugen. Vi har fleksible arbejdstider, som planlægges ifht det øvrige team og arbejdstiden ligger normalt mellem kl. 9-17. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?

Så søg stillingerne via nedenstående link. Sidste frist for ansøgning er den 23. maj 2019. Du skal vedhæfte ansøgning, CV, eksamenspapirer og dokumentation på relevant erhvervserfaring.

 

Vi sigter efter at holde første samtale den 28. maj 2019 og anden samtale den 20. juni 2019.

 

Jobbet ønskes besat snarest muligt eller fra den 1. august 2019.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrativ leder Sidsel Kron Breck, sibr@kea.dk, mobil +45 3034 8966.

 

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

OM KEA

KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.